Ο Χάρης Χαλκίτης είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του.

Γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου. Στα επτά του χρόνια έρχεται με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Συνθέτης,ενορχηστρωτής αλλά και τραγουδιστής, μα πάνω από όλα ένας ολοκληρωμένος μουσικός. Είναι ο δημιουργός της  "Queen Samantha", παίζει πιάνο,σαξόφωνο,ντραμς,κρουστά και αρκετά ακόμη όργανα.. 'Ενας αληθινός καλλιτέχνης.

Το 1961, έχοντας έρθει πλέον στην Ελλάδα, συμμετέχει στη δημιουργία των PLAYBOYS του γνωστού ποπ συγκροτήματος που φιλοξένησε το Δάκη και το Φίλιππο Νικολάου.

Τα επόμενα χρόνια τον βρίσκουν στη Σουηδία όπου συνεργάζεται με τοπικά σχήματα.

Στην Ελλάδα παίζει σε διάφορα συγκροτήματα. Συμμετέχει στους Aphrodite's Child το συγκρότημα που είχαν φτιάξει μαζί με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, τον Ντέμη Ρούσσο και τον Λουκά Σιδερά και είχε παγκόσμια απήχηση. Ο Χαλκίτης συνεργάζεται μαζί τους στο δίσκο 666.

Η συνεργασία του με το Ντέμη Ρούσσο συνεχίζεται και μετά τη διάλυση των Aphrodite's Child. Ο Χαλκίτης ζει πλέον στη Γαλλία,γράφει τραγούδια για τον Ντέμη,προγραμματίζει και παίζει όργανα στους δίσκους του και οργανώνει τις παραστάσεις του μεγάλου ερμηνευτή σε όλον τον κόσμο. Γράφει και για πολλούς Γάλλους καλλιτέχνες όπως: Mireille Mathiew, Nicolette, Dalida.

Παράλληλα όμως γράφει τραγούδια και για πολλούς τραγουδιστές άλλων χωρών,τα οποία σημειώνουν επιτυχία.

Το 1976 κερδίζει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ ROSE D'OR της Γαλλίας.Το 1982 διακρίνεται συμμετέχοντας ως τραγουδιστής στο SEOUL SONG FESTIVAL.

Στις αρχές της δεκαετίας του '80 αποφασίζει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι συνεργασίες του με Έλληνες καλλιτέχνες είναι πολλές και σημαντικές,Σταμάτη Κραουνάκη,Πωλίνας,Δάκη,Ζανέτ Καπούγια,Κωνσταντίνα,Μαντώ,Ευρυδίκη, Καίτης Γαρμπή, Σάκη Ρουβά,Βικτώρια κ.α


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                      ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ

                          ΟΠΕΡΑ : ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΄΄ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ΄΄